Norwegian Airlines refundering af aflyst eller forsinket fly – op til 4.500,- kr. Lad os hjælpe dig med at ansøge om kompensation nemt, gratis og hurtigt!

Norwegian refundering - sådan får du op til 4.500,- kr. i flykompensation for din aflyste rejse.Hvis dit Norwegian Airlines-fly bliver aflyst eller forsinket, har du visse rettigheder som passager i henhold til Europas lovgivning om flypassagerers rettigheder. Norwegian Airlines er forpligtet til at tilbyde dig alternativ transport til din destination eller en refusion, hvis det er det, du foretrækker. Hvis du ønsker at anmode om en refusion, kan du kontakte flyselskabet for at få yderligere oplysninger om deres refusionsproces.

Du kan også gøre krav på op til 4.500,- kr. i kompensation pr. person, hvis du blev oplyst om aflysningen mindre end 14 dage før din planlagte rejse. Norwegian Airlines er forpligtet til at betale dig denne kompensation, medmindre flyaflysningen skyldes ekstraordinære omstændigheder, som flyselskabet ikke kan forventes at kontrollere.

Når Norwegian Airlines aflyser et fly, vil de normalt forsøge at ombooke passagerer på en anden flyvning uden ekstra omkostninger. Hvis den alternative flyvning ikke passer dig, eller hvis du ikke længere ønsker at flyve på denne rute, kan du bede om en anden løsning. Hvis Norwegian Airlines kan booke dig på en ny flyrejse, der lander på samme tid som din oprindelige plan, behøver de ikke betale dig kompensation.

Hvis dit fly bliver aflyst i sidste øjeblik, har du muligvis krav på refusion og kompensation. Vi kan hjælpe dig med at ansøge om flykompensation nemt og gratis. Klik på knappen for at begynde ansøgningsprocessen!