Søg fly forsinket kompensation med vores hjælp. Få op til 4500 kr - nem og hurtig ansøgning her!Forsinket eller aflyst fly? Lær at få kompensation

Hvornår bør du afbestille dit fly? Hvis du har bestilt flybilletter og dit fly bliver aflyst, har du ret til erstatningsflyvning, refusion og kompensation i de fleste tilfælde.

Derfor kan det være en bedre idé at vente og se, hvad der sker, end at aflyse din reservation. Hvis dit fly er forsinket, har du også rettigheder afhængigt af forsinkelsens varighed og afstanden på din rejse.

Flyselskaber er forpligtet til at tilbyde dig forplejning, overnatning og transport til hotellet, hvis det er nødvendigt, når forsinkelsen er på minimum to timer. Når forsinkelsen er på minimum fem timer, har du ret til refusion og returflyvning.

Sådan håndterer du aflysninger

Hvis dit fly bliver aflyst, har du ret til at vælge mellem refusion, omdirigering eller returflyvning. Hvis du vælger en af disse muligheder, har du ikke længere rettigheder til de andre. Flyselskabet er forpligtet til at forsøge at få dig til din destination så hurtigt som muligt, selvom dette involverer en flyvning med et andet luftfartsselskab. Hvis flyselskabet ikke kan tilbyde dig en passende erstatningsflyvning, skal de refundere dine flyomkostninger.

Hvis du vælger at omdirigeres, betragtes det ikke længere som en aflysning, men som en forsinkelse, og du har ret til forplejning og andre tjenester.

Kompensation for flyforsinkelse

Hvis dit fly er forsinket, kan du have ret til kompensation, afhængigt af forsinkelsens længde og årsagen til forsinkelsen. Hvis flyselskabet er ansvarligt for forsinkelsen, og den varer i mere end tre timer, kan du have ret til fly forsinket kompensation. Beløbet afhænger af flyvningens afstand og varigheden af forsinkelsen. Hvis flyselskabet ikke kan tilbyde dig passende forplejning, skal du selv købe mad og drikke og få refunderet beløbet fra flyselskabet. Sørg for at gemme kvitteringer.

Ansøg om flykompensation nu

Vi kan hjælpe dig med at ansøge om din kompensation. Du kan få op til 4500,- kr. per person. Ansøgningen er nem, hurtig og gratis.