Få hjælp til at ansøge om erstatning for forsinket fly

Få hjælp til erstatning forsinket fly. Vi klarer ansøgningen for dig nemt og hurtigt.Er du blevet ramt af en flyforsinkelse og ønsker at få kompensation? Så er vi her for at hjælpe dig med erstatning! Vi er specialiserede i at indhente erstatning forsinket fly og for aflyste fly, og vi tager os af hele processen for dig. Her er, hvordan vi kan hjælpe dig:

Udfyld vores onlineformular

For at starte din sag, skal vi have dine rejseoplysninger. Det kan du nemt og hurtigt gøre via vores onlineformular. Vi vil derefter undersøge dine oplysninger og se, om vi kan hjælpe dig med at få kompensation fra flyselskabet.

Dobbelttjek af dine oplysninger

Vi vil dobbelttjekke de rejseoplysninger, du har opgivet, for at se, om du er berettiget til kompensation. Efter det vil en af vores sagsbehandlere kontakte dig med svar på, om vi kan påtage os sagen, og hvor meget, du eventuelt kan få i erstatning.

Vi sender et krav om erstatning

Hvis vi kan hjælpe dig med at få kompensation, vil vi sende et krav om erstatning til flyselskabet. Vi vil holde øje med dit krav og følge op på det, hvis flyselskabet ikke svarer tilbage i rimelig tid. Bemærk dog, at det kan tage op til nogle måneder at få svar.